-300lei EXTRA Reducere la o comanda de 2 produse de minim 1500lei, aplica codul: "benaza300". Telefon: 078480480 / 068408508

Termeni și condiții

Site-ul: www.benaza.md,  este web operat de S.C. L&R CORP S.R.L., cod fiscal (IDNO): 1010600019055 (denumita in continuare BENAZA).

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. BENAZA isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

 

BENAZA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul BENAZA si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor BENAZA fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre BENAZA este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru BENAZA sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 


Inregistrarea pe site
Pentru a comanda produse in regim online  pe site-urile BENAZA, va trebui   sa va creati un Cont. In vederea crearii contului, Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Dupa ce ati trimis comanda, in cel mai scurt timp veti fi contactat de consultantii nostri pentru a confirma comanda dumneavoastra, preturile produselor comandate, la fel va vor da  detalii referitor la modalitatea de livrare, tarife si  plata.

 


Produsele si serviciile noastre
Produsele comercializate prin intermediul BENAZA sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv BENAZA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului. BENAZA isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 


Politica de preturi
Preturile prezentate nu includ cheltuielile de Livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Toate preturile sunt afisate pe site, astfel incit pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi ca si pe site (sau cel stabilit de consultantul de vanzari BENAZA in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma)

 

Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-urile BENAZA se poate efectua prin numerar in momentul livrarii produselor de catre curier (ramburs) la domiciliul/sediul /adresa indicata de Dvs. in comanda. Plata in avans se poate realiza prin  transfer bancar; dovada platii trebuie trimisa catre BENAZA la adresa de e-mail info@BENAZA.mdIn cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul BENAZA. BENAZA isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

 

In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii. În cazul în care Clientul renunţă să achiziţioneze bunurile, înainte de livrarea acestora, Clientul are obligaţia de a anula comanda efectuată în cel mai scurt timp posibil prin telefon sau email.

 


Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face in medie in 1-3 zile in Chisinau si 3-5 zile in afara Chisinaului de la preluarea comenzii pentru produsele aflate in stoc si 15-30 zile pentru produsele care necesita a fi comandate. Livrarea se face prin curier rapid pe tot teritoriului Moldovei, prin intermediul Curieratului rapid. BENAZA isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

 

Livrarea se va face GRATUIT prin curier rapid.  Plata pretului produselor comandate si a tarifului de livrare se va face conform conditiilor si modalitatilor de plata prevazute la punctul anterior. 

 

In cazul in care nu sunteti gasit la adresa mentionata, curierul va reveni inca o data, dupa ce va restabili contactul cu Dumneavoastra pentru stabilirea unei noi date de livrare. In cazul in care nici a doua oara nu ati fost gasit la adresa mentionata, in intervalul stabilit de comun acord cu curierul, comanda Dvs va fi anulata si produsul returnat la sediu.

 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura/bonul fiscal constituie contractul de vanzare/ cumparare conform legislatiei in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la primirea si acceptarea produselor cu privire la faptul  produsul (produsele)  este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 

BENAZA isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BENAZA care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii moldovenesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BENAZA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BENAZA de la acest client.  

 


Retur Gratuit in 30 zile

 

Pentru a beneficia de Retur Gratuit, returnarea produselor se va face doar prin curierii benaza .
Conditiile in care le puteti returna sunt:

 

 1. Returnarea la produsele comandate din motiv ca nu vi se potriveste marimea sau nu se aseaza pe picior

 

Daca nu se potriveste marimea sau nu se aseaza pe picior produsul comandat il poti schimba pe un alt model/alta marime sau pentru returnarea valorii produsului  intr-un interval de timp de 30 zile lucratoare de la data achizitiei fara penalitati. Va ruglam sa completati pe site Formularul de retur sau sa ne scrieti pe info@benaza.md. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalaj cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) impreuna cu o copie a Talonului de garantie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de BENAZA (pentru a beneficia de Retur Gratuit, returnare produselor se va face doar prin curier BENAZA) iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la Retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

 

2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei

 

Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect, va rugam sa ne anuntati la numerele de telefon indicate la Contacte sau la adresa info@BENAZA.md si produsul va fi inlocuit. Daca produsul primit prezinta defecte in urmatoarele 30 zile de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou, sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de BENAZA. 

 

3. Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site

 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.  Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de BENAZA. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.  Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de BENAZA.

 


Garantia produselor

 

BENAZA acorda o atentie deosebita calitatii produselor sale si ofera garantie pe un termen de 30 zile la toate produsele. Deci, daca depistati un defect la articolul primit, va rugam sa ne informati despre acesta. Veti returna produsul in ambalaj, impreuna cu accesoriile aferente si certificatul de garantie in original cu indicarea motivului returului. Daca in urma analizei se constata ca defectul este din partea noastra, produsul poate fi inlocuit cu un altul (in limita stocului) sau se returneaza banii. Costurile aferente returului vor fi suportate de catre noi.  In cazul in care produsele ajung neinsotite de documentele enuntate mai sus, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 


Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului BENAZA - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BENAZA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind drepturile de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul BENAZA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului BENAZA numai in limitele mentionate in prezentul document.

 


Servicii de hosting

Site-urile BENAZA este gazduit de serverele unei terte firme. L&R CORP SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. BENAZA nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-urile BENAZA. BENAZA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul BENAZA.com. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. 

 


Politica de confidentialitate si Securitatea si protejarea datelor personale

 

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. SC L&R CORP SRL  utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

 

Pentru implementarea masurilor tehnice si organizatorice necesare pentru pastrarea confidentialitatii si integritatii datelor cu caracter personal, SC BENAZA SRL  va respecta cerintele  minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal elaborate de autoritatea de supraveghere potrivit stadiului tehnicii utilizate in procesul de prelucrare si de costuri, astfel incat sa se asigure un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate.

 

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. Infrastructura hardware si software utilizata de catre SC L&R CORP SRL , este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

 

Serverul pe care site-ul www.benaza.ro este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.

 

SC L&R CORP SRL  NU colecteaza nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra bancar. SC BENAZA SRL  poate dezvalui date cu caracter personal catre terti doar in conditiile stabilite de lege.

 

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal: reprezentantul desemnat de SC L&R CORP SRL  si reprezentantantul societatii care asigura mentenanta site-ului (in baza unui contract) www.benaza.ro. Acesti utilizatori au acces la baza de date doar cu propriul nume de cont si parola.

 

SC BENAZA SRL  nu vinde si nu instraineaza sub nicio forma datele dumneavoastra cu caracter personal catre terti decat in situatiile in care utilizatorii isi dau expres acordul in acest sens.

 

Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea .In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

 

Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

 

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopurile cerute de legile in vigoare.

 

Saptamanal sau bilunar se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date.

 

Orice persoana care actioneaza sub autoritatea operatorului sau a persoanei imputernicite, inclusiv persoana imputernicita, care are acces la date cu caracter personal, nu poate sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor operatorului, cu exceptia cazului in care actioneaza in temeiul unei obligatii legale.  

 

SC BENAZA SRL  isi asuma obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala. 

 


Altele
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe BENAZA si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata a Moldovei sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului BENAZA, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

 


Contact
info@benaza.md
Telefon Benaza:
068 408 508
078 480 480
Program: Luni- Sâmbătă
Orele: 10.00- 20.00
Facebook: Benaza Moldova
Peste 70 mii de fashioniste