Reduceri WOW! de Valentine's Day, sunt valabile la o comanda minima de 2 produse. Profita azi de promotie »»

ITALIAN STYLE

 
Multe dintre noi, consideră că pentru a fi o adepta a stilului italian neapărat trebuie să porti articole din ultimele colecții ale brandurilor de renume,  dar cu adevărat Italian Style este noțiunea cheie ce vorbeste  despre: esteticitate, eleganță, originalitate, comoditate și la general defineste bunul gust.

Noi, cei de la BENAZA muncim mult asupra  colecțiilor ce le cream avand ca drept scop  materializarea acestei noțiuni de Italian Style atat în modelele prezentate cat și în Total Look-ul obținut prin intermediul acestora.

Fiecare model din colectia BENAZA, a fost selectat și produs conform standartelor ce predomină în cultura stilului italian, tinind cont de toate detaliile: model, stil, calitatea materialelor si desigur comoditatea!

Un model elaborat sub criteriile Italian Style este neaparat autentic, obligatoriu este clasificat unui stil anumit fie classic style, sport, chic, elegant, dar in acelasi timp este foarte universal pentru a fi usor combinat cu orice piesa din garderoba ta!

Materiarele de calitate utilizate in producere ii ofera un expenssive look si il doteaza cu toata comoditatea in utilizare de care ai avea Tu si piciorusele tale nevoie!

Draga noastra Fashionista, echipa BENAZA este intr-atit de ambitioasa, ca implimentarea stilului italian in colectiile sale nu i-a fost indeajuns, si si-a propus ca si scop sa cultive spiritul acestui stil in tine!

Ea niciodata nu uita pe linga poze si descrierea pantofilor sa te ghideze si in privinta combinatiilor ce le poti face cu diverse piese vestimentare care sunt sau vor deveni pe viitor persistente in garderoba Ta!


Fii Fericita!

Cu drag, echipa BENAZA!

Contact
info@benaza.md
Telefon Benaza:
068 408 508
078 480 480
Program: Luni- Sâmbătă
Orele: 10.00- 20.00
Facebook: Benaza Moldova
Peste 70 mii de fashioniste