Politica de Retur

SITUATIA 1: Returnarea directa a produselor probate este Gratuita!

Acum Livram Gratuit cate 2 perechi, alegeti marimea potrivita! 
Comandati doua marimi care le purtati de obicei. (Exemplu: marimele 36 si 37)

La venirea curierului aveti 5-10 minute pentru probare ambelor perechi.
Achitati perechea care se potriveste, iar a doua marime o returnati direct curierului, absolut gratuit!

Daca totusi nici una din perechi nu este potrivita, atunci returnati ambele perechi direct curierului, fara sa achitati nimic, Livrare fiind Gratuita!

SITUATIA 2: Returnarea produselor dupa ce au fost cumparate.

Noi vrem sa iubesti produsele pe care le comanzi. Daca totusi simti ca ceea ce ai cumparat nu corespunde dorintelor tale, atunci poti schimba sau returna timp de 14 zile din momentul procurarii.  BENAZA va face tot posibilul ca schimbul sau returul sa decurga usor si cat mai rapid posibil.

Pentru schimb GARTUIT de produs, te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi Formularul de retur pe care il gasesti Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. Te rugam sa te loghezi pentru a putea trimite Formularul de retur. Odata trimis, in scurt timp primesti confrmarea pe email cu numarul de retur inregistrat in sistem.

2. Automat primesti pe email confirmarea comenzii noi penru produsul la schimb.

3. Un consultant BENAZA va telefoneaza in scurt timp pentru confirmarea schimbului.


Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Pentru retur definitiv de produs te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi Formularul de retur pe care il gasesti Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. Te rugam sa te loghezi pentru a putea trimite Formularul de retur. Este important sa completati Formularul cu date corecte si actuale. Va rugam sa indicati din start obtiunea de Retur bani in numerar sau pe contul bancar. Odata trimisa, in scurt timp primesti confrmarea pe email cu numarul de retur inregistrat in sistem.

2. Un operator BENAZA va telefoneaza pentru confirmarea returului si va comunica ziua si ora cand un cuirer poate sa ridice produsul de la dvs.

3. Transmiteti produsul curierului si vi se ramburseaza imediat banii daca ati ales optiunea de Retur bani in numerar, sau in maxim 3 zile pentru optiunea de Retur bani in contul bancar

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si in ambalaj. Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

 

 

 

 


Contact
info@benaza.md
Telefon Benaza:
068 408 508
078 480 480
Program: Luni- Duminica
Orele: 10.00- 20.00
Facebook: Benaza Moldova
Peste 70 mii de fashioniste