-300lei EXTRA Reducere la o comanda de 2 produse de minim 1500lei, aplica codul: "benaza300". Telefon: 078480480 / 068408508

Ghid mărimi

Cum imi aleg marimea potrivita?

Stai linistita, noi iti aducem din start mai multe marimi acasa sau la birou, asa incat sa-ti alegi marimea potrivita.

Ca sa fii mai sigura in alegerea marimilor pe care sa le soliciti la livrare, iti sugerma sa mizezi pe marimile pe care le porti deobicei, dar iti recomandam sa consulti si ghidul de mai jos.


Pentru a alege incaltamintea potrivita, va propunem o metoda simpla si eficienta de determinare a marimii acesteia, numita masura Mondopoint. 

Aceasta presupune masurarea  lungimei talpii piciorului, in centimetri. Размеры обуви

Pentru ca rezultatele sa fie cat mai precise, recomandam sa faceti aceasta seara, deorece pe parcursul zilei piciorul oboseste si se mareste. Piciorul trebuie sa fie gol, fara sosete. Piciorul copilului este mai bine sa fie incaltat in sosete groase, in mod special daca dvs. intentionati sa-i cumparati incaltaminte de iarna.

Puneti piciorul pe o foaie de hartie si trasati cu creionul in jurul piciorului. Pentru a determina lungimea talpii, masurati cu o rigla distanta intre punctele extreme A si B (de obicei calcaiul si degetul mare), cum este indicat in desen. Masurati ambele picioare, iar lungimea mai mare va fi cea determinatoare. Rotungiti rezultatul obtinut pana la 5 mm si gasiti marimea dumneavoastra in tabelul de mai jos. 
                       


  
 

Contact
info@benaza.md
Telefon Benaza:
068 408 508
078 480 480
Program: Luni- Sâmbătă
Orele: 10.00- 20.00
Facebook: Benaza Moldova
Peste 70 mii de fashioniste